Wie Ons Is

'n Gedeelde Passie
Met my terugkeer na Suid-Afrika na meer as 20 jaar in Europa, geïnspireer deur 'n leefstyl waar goeie kos, familie en tradisie saamkom, het ek besluit om dié passie met ander te deel.
Van die markte in Frankryk tot die kosmaakliefde van Italië, was ek gefassineer deur die kuns om kos te maak wat nie net voed nie, maar ook plesier bring. Nou, met die kennis van my Europese ervarings, het ek besluit om dit met plaaslik-beskikbare organiese bestanddele te verfyn en klein-beslag lekkernye met dieselfde sorg en aandag te omskep.
Geen massaproduksie nie - net egte, handgemaakte smaaklikhede om met my gemeenskap te deel.

Wat om te verwag
Ons handgemaakte brode en kulinêre lekkernye word met behulp van eenvoudige, hoë kwaliteit bestanddele gemaak: wit koekmeel, gis, sout, water en heuning.
Elke produk word sonder preserveermiddels of bygevoegde suiker gemaak, wat 'n natuurlike, gesonde smaak bied. Vars, plaaslik-beskikbare bestanddele is die hart van elke skepping, wat unieke geure en teksture verseker.
Of jy nou 'n rustieke baguette, 'n delikate pain de mie of 'n hartige boule geniet, ons produkte vier die kuns van tradisionele bakwerk met 'n moderne draai.
Gereed om Vars, Handgemaakte Lekkernye weekliks te Geniet?
Of jy nou op soek is na 'n eenvoudige, gesonde bederf of 'n vol gesinsvoorsiening, ons maandelikse intekendiens is ontwerp om gerief en kwaliteit na jou huis te bring.